Általános Szerződési Feltételek

 


Általános Szerződési Feltételek

Jelen ÁSZF tartalmazza a Fl'Art Design (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: 

A webáruház címe:

flartdesign.webnode.hu

A webáruház üzemeltetőjének adatai:

Cégnév: Fl'Art Design Studio Kft.

Székhely címe: 1051, Bp. József Attila u. 12. 6/8.
Cégjegyzékszám: 01-09-278807
Nyilvántartást vezető cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Statisztikai számjel: 25501852-3213-113-01
Adószám: 25501852-2-41

 Az áruház adatai:

Telefon: +36309755989

E-mail: flartdesigninfo@gmail.com

 

Az általános szerződési feltételek elfogadása:

 

1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem. 

A megrendelés menete:

 

1. A regisztráció menete: A Fl'Art Design webáruházban regisztráció nélkül is vásárolhatsz, viszont a következő adatokat kötelező megadni a rendelés véglegesítéséhez: név, cím, e-mail cím, telefonszám. Ügyelj az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen!

 

2. Vásárlás: A megvásárolni kívánt árut a "Vásárlás" gombbal tudod a kosaradba helyezni. Ilyenkor megjelenik a Kosár tartalma. Itt mindenképpen ellenőrízd, hogy a megfelelő terméket helyezted-e be! Ha további termékeket szeretnél a kosaradhoz adni, akkor kattints a "Vásárlás folytatása" gombra, ha nem, akkor tovább a "Kifizetés"hez.

3. Ha nem vagy regisztrált vásárlónk, akkor itt az "Elérhetőség részletei" rovatban adhatod meg a szállításhoz szükséges adatokat.


4. Fizetés- és szállítás módjának kiválasztása: 

Lehetséges fizetéi módok: 

 -    Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg 

-       Banki átutalás (előre utalás)

 Lehetséges szállítási módok:

 - DPD előre utalással

5. A "Megrendelés visszaigazolása" menüpontban ellenőrizd a megadott adatok helyességét! A "megjegyzés" rovatban tudod meghagyni a megvásárolni kívánt termék színét, amennyiben erre van lehetőség (ennek lehetősége a termékleírásban van rögzítve).

6. A "Megrendelés befejezésével" küldöd el felénk a rendelésed, melyet mi e-mailben visszaigazolunk.

A rendelés feldolgozása 3 munkanapon belül megtörténik. A rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kapsz a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívd az ügyfélszolgálatot!

A megrendelt termék kifizetésére 3 munkanap áll rendelkezésedre, ha ezalatt nem történik meg a számla kiegyenlítése, a rendelés automatikusan törlődik a rendszerből.

 

Ha a fogyasztó olyan árut rendel, ami nincs raktáron:

Ha a fogyasztó olyan árut rendel, ami nincs raktáron, akkor a Webáruház mindent elkövet, hogy a kért terméket beszerezze. Ha a termék már megszűnt, és nem beszerezhető, akkor erről tájékoztatjuk a megrendelőt, és új ajánlatot teszünk részére az utód termék tekintetében.

A felek megállapodnak abban, hogy a teljesítés csak akkor történik meg, amikor az eladó be tudja szerezni a megrendelt terméket.

Az adásvételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalán, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.) 

2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. 
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja. 

A termékek lényeges tulajdonságai:

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain. 

Árak:

A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, ám nem tartalmazzák a szállítás költségeit.

Elállási jog:

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény szerint az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él; a vásárló az ezt követő 14 napon belül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható.

Ha szeretnél élni ezzel a jogoddal, teendőid a következők:

– a termék(ke)t eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan minőségi és mennyiségi állapotban számlával együtt- valamint az elállási jogod gyakorlását egyértelműen kifejező szándéknyilatkozattal juttasd vissza az alábbi címre:

1062, Bp, Aradi u. 66. 1/10.

Az elállási jog nem gyakorolható ha a terméket már használták, vagy valamelyik tartozéka hiányzik.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Amennyiben elállsz a szerződéstől, legkésőbb az elállási nyilatkozat kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a megvásárolt termékek ellenértékét. A visszafizetés banki átutalással történik vagy személyes átvétel esetén, személyesen. A visszatérítét akkor kezdjük meg, ha a visszaküldött termék beértkezik hozzánk. A terméket legkésőbb elállási nyilatkozatod közlésétől számított 14 napon belül kell visszaküldened vagy átadnod. A termék visszaküldésének költsége Téged terhel.

 

Garancia és szavatosság:

Az eladó az általa eladott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő garanciát, illetve szavatosságot vállal. [151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet] és annak módosításai …

Az eladó a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék bizonyítottan hibás és a hiba bizonyítottan a termékek átvétele előtt keletkezett. Az átvett termékekkel kapcsolatban hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető, illetve ha az adott termék bizonyíthatóan gyári hibás. Az eladó tartalmi nemtetszés miatt semmiféle garanciát nem tud vállalni.

Jótállási vagy szavatossági igény bejelentésének módja:

A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónak (1051, Bp. József Attila u. 12. 6/8.) küldött levélben, vagy elektronikus levélben (flartdesigninfo@gmail.com). 

Ekkor a levélnek tartalmaznia kell: - a vásárló nevét, címét, 
- a termék megnevezését, vételárát, 
- a vásárlás időpontját, 
- a hiba bejelentésének időpontját,
- a hiba leírását,
- a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt. 

 

Esetleges hibák, téves adatok:

A termékeknél található képek, leírások tájékoztató jellegűek, elírás és tévedés jogát fenntartjuk.